Portfolio

Commissie voor de milieueffectrapportage

De website is een van de kanalen waarlangs de Commissie voor de milieueffectrapportage (m.e.r.) haar kennis deelt. Informatie is toegankelijk gemaakt via actuele thema's. Daarnaast biedt de zoekfunctie op een snelle en overzichtelijke manier toegang tot de 20.000 documenten in de bibliotheek.

Homepage

De homepage toont actuele informatie die automatisch verzameld wordt uit andere delen van de website.
Homepage voor de website van Commissie voor de milieueffectrapportage.

Nieuws- en persberichten

De actuele nieuws- en persberichten worden overzichtelijk gepresenteerd. Oudere berichten blijven toegankelijk via een archief per maand.
Nieuws- en persberichten van de Commissie voor de milieueffectrapportage.

Thema's

Aan de hand van thema's wordt informatie toegankelijk gemaakt. Een thema biedt achtergrondinformatie, gerelateerde publicatie, adviezen en jurisprudentie.
Informatie per thema gegroepeerd.

Zoekresultaten

De bibliotheek van de Commissie voor de milieueffectrapportage omvat 20.000, grotendeels digitale, publicaties. Vanuit het oogpunt van gebruiksvriendelijkheid is de grootste winst behaald door een goede presentatie van de zoekresultaten. De zoekfunctie zoekt automatisch ook op synoniemen, sorteert de documenten op relevantie en biedt suggesties voor nieuwe zoekopdrachten.
Presentatie van zoekresultaten
Ylab tekende voor het interactie ontwerp, de informatie architectuur en de realisatie. Het grafisch ontwerp lag in de bekwame handen van Suggestie & Illusie.