Portfolio

Interne routeplanner Ziekenhuis De Tjongerschans

Bezoekers van ziekenhuis De Tjongerschans kunnen thuis hun route in het ziekenhuis uitstippelen. Voor de herkenbaarheid zijn foto's van oriëntatiepunten opgenomen.

De route

De route vanaf de hoofdingang naar de bestemming wordt weergegeven op een plattegrond. Zowel de begane grond als de verdieping van de bestemming zijn gelijktijdig in beeld.
Route naar een bestemming in Ziekenhuis De Tjongerschans.

Bestemming kiezen

Bezoekers kunnen op twee manieren hun bestemming vinden: via een alfabetische lijst en door te zoeken op trefwoord. Tijdens het intypen van een trefwoord verschijnen automatisch suggesties waaruit de bezoeker kan kiezen.
Bestemming zoeken in ziekenhuis De Tjongerschans

Stap voor stap instructies

Van de oriëntatiepunten op de route worden foto's getoond, met daarbij een duidelijke instructie. De oriëntatiepunten zijn ook aangegeven op de plattegrond.
Stap voor stap instructie.

Route afdrukken

Bezoekers kunnen thuis de route afdrukken, gewoon vanuit de browser. Wij hebben er voor gezorgd dat de route overzichtelijk op een A4 past.
Afdruk van een route op papier.

Beheer

Ziekenhuis De Tjongerschans kan de informatie in de routeplanner volledig zelf beheren met hun bestaande content management systeem. Zo zijn ze voorbereid op interne verhuizingen en verbouwingen.