Portfolio

Klantvolgsysteem Yara

Yara is een klantvolgsysteem dat zich richt op een optimale administratieve ondersteuning, zodat klanten hoogwaardig begeleid kunnen worden. Yara combineert het begeleiden van klanten met het plannen van lesgroepen.

Dashboard van het Cliëntvolgsysteem Yara. Kalender van het Cliëntvolgsysteem Yara.

Mooi Vakanties

Mooi Vakanties is een touroperator voor bijzondere reizen op maat naar verre bestemmingen. Bij Mooi Vakanties staat genieten voorop en dat begint al op de website.

Overzicht van voorbeeldreizen per land en thema Reisvoorbeeld van Bali - Lombok

Buunk Bouw Planning

De planner die wij ontwikkelde voor Buunk Bouw geeft continu inzicht in de voortgang van projecten en de werkzaamheden van medewerkers. De planning is eenvoudig aan te passen, daarom is de applicatie uitermate geschikt voor een dynamische omgeving zoals de bouw.

Planning met taken. Planning per persoon.

Maritiem Erfgoed

MaSS ontsluit de verhalen die schuilgaan achter het tragische lot van scheepswrakken die over de hele wereld op de zeebodem liggen.

Maritiem Erfgoed op de kaart Het verhaal achter het scheepswrak

Gratis VOG

Organisaties kunnen veiliger worden door een Verklaring Omtrent Gedrag te vragen van hun vrijwilligers. Via het formulier Gratis VOG melden ze zich aan voor de regeling van het ministerie.

Aanmeldformulier Gratis VOG Opgeven preventiebeleid

Content management systeem Yce

Yce is een content management systeem (cms), ontwikkeld voor klanten van Ylab. Het ontwerp van Yce maakt het voor de redacteur makkelijker en aantrekkelijker om de kwaliteit van de content op peil te houden.

Impressie van het Content management systeem Yce. Impressie van het Content management systeem Yce.

Ycket Evenementtickets

Ycket is een website voor kaartverkoop en registratie voor evenementen. Het ontwerp van Ycket maakt het voor de deelnemers laagdrempelig om aan te melden.

Ycket Overzicht van evenementen Ycket Deelnemerslijst

Commissie voor de milieueffectrapportage

De website is een van de kanalen waarlangs de Commissie voor de milieueffectrapportage (m.e.r.) haar kennis deelt. De zoekfunctie biedt op een snelle en overzichtelijke manier toegang tot de 20.000 documenten in de bibliotheek.

Impressie van de website voor de Commissie voor de milieueffectrapportage. Impressie van de website voor de Commissie voor de milieueffectrapportage.

Routeplanner Ziekenhuis De Tjongerschans

Bezoekers van ziekenhuis De Tjongerschans kunnen thuis hun route in het ziekenhuis uitstippelen. Wie naar een bepaalde afdeling gaat voor behandeling of bezoek, kan via de site bekijken waar hij of zij het beste langs kan lopen. Voor de herkenbaarheid zijn foto's van interne oriëntatiepunten opgenomen.

Route naar een bestemming in Ziekenhuis De Tjongerschans. Stap voor stap instructie.

Websites

Behalve praktische applicaties, realiseerden wij een reeks informatieve websites.

Geschiedenis en beschrijving kerk Impressie van de Mooi Vakanties website.