Portfolio

GIS en routeplanners

Ylab ontwikkelt geografische informatie­systemen en routeplanners, waar redactieleden ruimtelijke informatie eenvoudig op de kaart kunnen zetten.

Maritiem Erfgoed

MaSS ontsluit de verhalen die schuilgaan achter het tragische lot van scheepswrakken die over de hele wereld op de zeebodem liggen.

Maritiem Erfgoed op de kaart Het verhaal achter het scheepswrak

Kerken Kijken Utrecht

De routeplanner van Kerken Kijken Utrecht genereert automatisch een wandeling op basis van de locatie van bezoeker en de kerken die vandaag open zijn. De bezoeker kan zelf de wandeling wijzigen door kerken toe te voegen of te verwijderen. Tijdens de wandeling kan de bezoeker altijd op de kaart zien waar hij zich bevindt.

Natuurlijk kan ook de snelste route naar één kerk worden opgevraagd.

Impressie van de routeplanner Kerken Kijken Utrecht. Impressie van de routeplanner Kerken Kijken Utrecht.
Wandeling langs open kerken

Mooi Vakanties

Medewerkers van Mooi Vakanties voeren iedere bestemming slechts één keer in, direct op een kaart of aan de hand van het adres.

Bij het samenstellen van een nieuwe reis wordt de kaart met de route automatisch gegenereerd. Wijzigingen in de reis worden direct op de kaart verwerkt. Met een klik op de kaart verschijnt direct de bijbehorende locatiedetails.

Reisvoorbeeld met overzichtelijke kaart Eenvoudig coordinaten invoeren met adres of op de kaart

Interne routeplanner Ziekenhuis De Tjongerschans

Bezoekers van het ziekenhuis kunnen thuis hun route in het ziekenhuis alvast uitstippelen via de plattegrond met de route of met de stap-voor-stap foto's.

Medewerkers van het ziekenhuis kunnen interne verhuizingen van afdelingen invoeren. De routeplanner berekent automatisch de nieuwe route.

Route naar een bestemming in Ziekenhuis De Tjongerschans. Stap voor stap instructie.

Commissie voor de milieueffectrapportage

Bezoekers van de website kunnen projecten en adviezen van de commissie voor de milieueffectrapportage localiseren op de kaart van Nederland. Als er veel adviezen bij elkaar staan, worden deze samengevoegd weergegeven. De kaart zoomt in op de plaats of het adres waarop wordt gezocht.

De commissie kan locaties invoeren door op de kaart te klikken en door het adres of de coördinaten in te typen.

Projecten zoeken op een kaart Locaties projecten invoeren