Portfolio

Offertes en facturen

Ylab heeft diverse applicaties ontwikkelt te ondersteuning van het maken van offertes en/of facturen. De onderstaande selectie geeft indruk van de mogelijkheden.

Klantvolgsysteem Yara

Het klantvolgsysteem Yara genereert automatisch de benodigde facturen, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende factuurtermijnen. De facturen en debiteurgegevens worden vervolgens uitgewisseld met boekhoudpakket Exact Online.

Financiën in het Cliëntvolgsysteem Yara. Facturering in het Cliëntvolgsysteem Yara.

Mooi Vakanties

Op de website van Mooi Vakanties vult de bezoeker een offerte-aanvraag in. Hierna stelt een medewerker een uitgebreide offerte op maat samen met reisomschrijvingen, hotelinformatie, reisinformatie en een routekaart. Door gebruik te maken van sjablonen kan deze offerte in korte tijd worden gemaakt.

De offerte kan via internet bekeken worden, maar is ook fraai af te drukken. Vervolgens kan de klant de reis online boeken.

Aanvraagformulier van een offerte voor Mooi Vakanties. Impressie van een offerte van Mooi Vakanties.

Litecad Informatie Systeem

Op basis van gedeclareerde uren en kilometers genereert het Litecad Informatie Systeem automatisch facturen voor opdrachtgevers van het detacheringsbureau. De facturen worden geëxporteerd naar boekhoudpakket Exact Online.

Litecad LIS Urenverantwoording. Litecad LIS export van Facturen naar Exact Online.

Ycket Evenementtickets

Bij het aanmelden voor een evenement kan de bezoeker betalen via iDEAL, PayPal of een overboeking. De bezoeker ontvangt de factuur automatisch per e-mail.

Ycket Overzicht van evenementen Ycket Deelnemerslijst