Portfolio

Yara

Yara is een klantvolgsysteem dat zich richt op een optimale administratieve ondersteuning, zodat klanten hoogwaardig begeleid kunnen worden. Yara combineert het begeleiden van klanten met het plannen van lesgroepen.

Dashboard

Het dashboard toont de openstaande taken. Daarnaast vestigt het dashboard de aandacht op belangrijke gebeurtenissen.
Dashboard van het Cliëntvolgsysteem Yara.

Kalender

De kalender heeft een overzicht van de lessen en activiteiten die plaatsvinden. Naast een dagkalender per locatie, is er ook een weekkalender voor docenten.
Kalender van het Cliëntvolgsysteem Yara.

Klanten

Yara biedt verschillende manieren om klanten snel in het systeem te kunnen vinden. Dat kan met een slimme zoekfunctie of door te groeperen op product, medewerker of postcode.
Klantenlijst in het Cliëntvolgsysteem Yara.

Producten

Alle aangeboden diensten, cursussen en activiteiten kunnen eenvoudig ingevoerd worden. Per product kunnen prijzen en checklists vastgelegd worden.
Producten en lesgroepen in het Cliëntvolgsysteem Yara.

Lesgroep

Yara stelt het lesrooster samen op basis van een wekelijks lespatroon, rekening houdend met feestdagen en vakanties. Wijzigingen in het lesrooster zijn vervolgens kinderspel.
Lesrooster in het Cliëntvolgsysteem Yara.

Bovenstaande is een kleine greep uit de mogelijkheden van Yara. Daarnaast biedt Yara onder meer: digitale klantdossiers, krachtige rapportages, geautomatiseerde facturatie en samenvoegen met Word-sjablonen.