Portfolio

Websites

In de afgelopen jaren hebben we veel websites ontworpen en gerealiseerd. Onderstaande selectie geeft overzicht van de diversiteit.

Kerken Kijken Utrecht

In de zomermaanden zijn 12 kerken in het centrum van Utrecht geopend voor geïnteresseerden. De website Kerken Kijken Utrecht zorgt voor een goede voorbereiding!

Geschiedenis en beschrijving kerk Rondkijken met 3d panorama

Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael

De website van wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael biedt bewoners een platform om elkaar op de hoogte te houden van activiteiten.

Homepage wijkcentrum Jordaan en Gouden Reael Een bericht toevoegen zonder wachtwoord

Plukkebol Kinderopvang

Op haar 25e verjaardag lanceerde wij Plukkebol's nieuwe website. Voor klanten gaat een bezoek aan de website niet alleen om praktisch informatie. Zeker zo belangrijk is het, om mee te kunnen kijken met hetgeen de kinderen bij Plukkebol beleven.

Impressie van de website voor Plukkebol Impressie van de website voor Plukkebol

Mooi Vakanties

Mooi Vakanties is een touroperator voor bijzondere reizen op maat naar verre bestemmingen. Bij Mooi Vakanties staat genieten voorop en dat begint al op de website. Een bezoeker kan grasduinen door de voorbeeldreizen gegroepeerd op land en thema.

Impressie van de Mooi Vakanties website. Impressie van de Mooi Vakanties website.

Integratiewerk en Taalschool Integratiewerk

Integratiewerk streeft ernaar dat mensen zich zo snel mogelijk thuis voelen en deelnemen aan de samenleving. Integratiewerk biedt mensen trajcten, cursussen en activiteiten die hen helpen om een volwaardige plek in de samenleving te vinden. Ylab ontwierp de website om het aanbod onder de aandacht te brengen.

Impressie van de Integratiewerk website. Impressie van de Integratiewerk website.

Conferentiewebsite voor Interaction14, Amsterdam

De Interaction Design Association organiseert jaarlijks een conferentie over ontwerpen voor interactie. Op initiatief van IxDA Nederland — de Nederlandse tak van deze vakorganisatie — wordt deze conferentie in 2014 in Amsterdam gehouden. Ylab realiseerde de Interaction14 website.

Impressie van de Interaction14 website. Impressie van de Interaction14 website.