Portfolio

Vrijbergen Intranet

Het intranet van Vrijbergen is een geïntegreerd onderdeel van de website, toegankelijk voor leerlingen, ouders en leerkrachten. Het extranet bestaat uit zes modules die de activiteiten van de school ondersteunen.

Jaarkalender

De jaarkalender toont belangrijke dagen, activiteiten en vakanties. Er zijn vijf maanden gelijktijdig zichtbaar.

Jaarkalender in het Vrijbergen Intranet

Fotoalbums

De bezoeker kan een album openen voor een overzicht van alle foto's in het album. Als de bezoeker doorklikt om een foto in het groot te bekijken, dan ziet hij ook de beschrijving en eventuele reacties. Iedereen kan zelf een reactie toevoegen.

Fotoalbums in het Vrijbergen Intranet

Online documenten

De intranetmodule 'Documenten' is een online bibliotheek voor rapporten, gidsen en formulieren. In principe kan elk type digitaal document aan de bibliotheek toegevoegd worden. De bezoeker kan de lijst sorteren op naam, datum en populariteit.

Bibliotheek van documenten in het Vrijbergen Intranet

Onderwijsondersteuning

De intranetmodule 'Onderwijs' is bedoeld ter ondersteuning van de communicatie tussen docenten en leerlingen. Docenten kunnen documenten en berichten plaatsen. Verder kunnen zij een e-mail sturen naar leerlingen van een of meer klassen. Leerlingen kunnen werkstukken uploaden en e-mail sturen naar een specifieke docent.

Onderwijsondersteuning in het Vrijbergen Intranet

Webshop

Via de webshop kunnen leerlingen (sport-)artikelen bestellen. De bestelling komt per e-mail bij de juiste medewerker van Vrijbergen binnen. Enkele dagen later kan de leerling zijn bestelling ophalen.

Vrijbergen Webshop